KIRIKKALE / MERKEZ - Şehit Erdem Mut Ortaokulu

Sınıflar Arası Bilgi Yarışması ve Münazara Yapıldı

23 Nisan Haftası okulumuzda sınıflar arası bilgi yarışması ve münazara yapıldı.

23 Nisan etkinlikleri kapsamında okulumuzda 6. sınıflarda münazara, 7. sınıflarda bilgi yarışması düzenlendi. 6. sınıflar arasında yapılan münazaranın konu başlığı " Teknolojinin Yararları ve Zararları" idi. Münazarayı "Teknolojinin Zararları" başlığı altında fikirlerini savunan grup kazandı. 7. sınıflar arasında yapılan bilgi yarışmasını ise 7-C sınıfını temsil eden öğrencilerimiz kazandı. Öğrencilerimizin farklı bir deneyim yaşayarak bilgilerini ölçme ve kendilerini ifade etme fırsatı sunan, yarışma ekibinde ve münazara sürecinde görev alan tüm öğretmelerimize emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Yayın: 28.04.2024 - Güncelleme: 28.04.2024 12:39 - Görüntülenme: 96