KIRIKKALE / MERKEZ - Şehit Erdem Mut Ortaokulu

Nis

23 Nisan Haftası okulumuzda sınıflar arası bilgi yarışması ve münazara yapıldı.

Nis

Okulumuz Görsel Sanatlar Öğretmeni Ayten TÜRK ve Teknoloji Tasarım Öğretmeni Ebru TÜRKMEN tarafından hazırlanmış olan sergi İl Kültür Merkez'inde sergilendi. Sergi açılışı, Kırıkkale Valisi Sayın Mehmet Makas ve Eşi Elif Makas Hanımefendi ve il protokolü tarafından gerçekleştirildi.  Sergiye, Sayın Valimizin yanı sıra Garnizon ve Mühimmat Komutanı Tuğgeneral Mehmet Ali DURMUŞ, Belediye Başkanı Ahmet ÖNAL, Milli Eğitim Müdürü Rıza AYDIN, Gençlik Spor İl Müdürü Hamza GÜNEŞ, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hamza AYGÜN, değerli İl Müdürleri, Sivil Toplum Örgütleri, Şehidimiz Erdem MUT'un değerli babası Ali MUT, okulumuz öğretmenleri ve öğrencilerinin yanı sıra Kırıkkale halkı da katıldı. Yoğun ilgi gören sergimize katılımlarından ötürü herkese teşekkür ediyoruz.

Serginin oluşturulmasında emeği geçen Görsel Sanatlar Öğretmeni Ayten TÜRK, Teknoloji Tasarım Öğretmeni Ebru TÜRKMEN, Okul Müdürümüz Necati DOĞAN, Müdür Yardımcılarımız Recep IŞIK ve Tülin KOÇER'e teşekkür ediyoruz.

Nis

İlimizde düzenlenen '23 Nisan' konulu kompozisyon yazma yarışmasında öğrencimiz İnci ÇETİN '23 Nisan'a Özlem' konulu kompozisyonuyla il birincisi olmuştur. Öğrencimiz ödülünü, Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı töreninde Kırıkkale Valimiz Sayın Mehmet MAKAS 'tan almıştır. Öğrencimiz programda okulumuzu başarıyla temsil etmiştir. Öğrencimiz İnci ÇETİN'i ve Türkçe Öğretmenimiz Yasemin ERDAL'ı tebrik ediyoruz.

Mrt

Öğretmenlerimiz Gülcan CAN, Mehtap YILMAZ ve Seyhan YILMAZ tarafından hazırlanan 12 Mart İstiklâl Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Programı tüm öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz tarafından ilgiyle izlendi. Bu önemli hafta için öğretmenimiz Ayten TÜRK'ün öğrencileri ile hazırladığı sergi okul koridorlarımızda hafta boyunca sergilenecektir. Programda ve sergide emeği geçen öğretmenlerimiz ve öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Mrt

AFAD Ekipleri tarafından okulumuzda deprem tatbikatı yapıldı.

Şbt

Kahramanmaraş merkezli 11 ilimizi etkileyen 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde ülkemizdeki tüm okullarda 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Ock

Okul Sporlarında çeşitli dallarda dereceye giren öğrencilerimizi ve emeği geçen Nuray Kangalgil ve Suat Arıoğlu öğretmenlerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.